OPLOSSINGEN OP MAAT.

Bent u als onderneming op zoek naar een optimale fleetservice? We maken er bij Autostad Haasrode graag werk van u persoonlijk en professioneel te adviseren.

De nieuwe ligging van onze concessie in Haasrode, exit 23 op E40, zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Tijdens uw bezoek aan ons business center beschikt u als fleetklant over alle “office” faciliteiten, met o.a. gratis wifi en een rustige werkruimte. Uw mobiliteit blijft ook onze prioriteit. Een huurwagen of een van onze fietsen behoren tot ons servicepakket en staan ter uwer beschikking. Via een Service Level Agreement (SLA) kunnen afspraken gemaakt worden voor het ophalen en terugbrengen van vlootwagens.

De Fiat-Chryslergroep trekt meer dan ooit de fleetkaart. Alfa Romeo heeft met de Giullia en de nieuwe SUV Stelvio sterke troeven in de hand. Fiat gooide zich met de Tipo op het C-segment en ook Jeep kan met de Renegade en de nieuwe Compass mooie kaarten voorleggen.

Het volledige gamma van de Fiat-Chryslergroep stellen wij u graag voor. U kan in onze vestiging terecht voor Alfa Romeo, Fiat, Fiat professional, Abarth en Jeep.

Wenst u professioneel advies bij de keuze van voertuigen voor uw wagenpark, Fleetpacks, Leasing, Fiscaliteit, Milieu (CO2), TCO of uw Car Policy. Onze Fleetcel geeft u graag een advies op maat. Autostad Haasrode legt fleetklanten graag extra in de watten met haar proactieve aanpak en kennis van zaken.

Gezien ons uitgebreide gamma, zijn er altijd wel nieuwigheden te ontdekken in onze showroom. Kom ook zeker eens langs om kennis te maken met de unieke Italiaanse stijl, krachtige motoren en dit alles gecombineerd met een gunstige uitstoot. We hopen binnenkort uw partner in mobiliteit te worden!

Contacteer onze verkoper:

- Tijl Corremans: +32 16 38 69 45 of tijl.corremans@autostadgroep.be


Uw fleetadvisor